image
Taxi Brussels airport – Taxi Leuven
Voordelige privé shuttle dienst vanuit Leuven

Je gaat op vakantie, op zakenreis, of familie bezoeken in het buitenland. Je vlucht is geboekt en je koffers gepakt. Het enige wat je nog nodig hebt is vervoer naar de luchthaven. Een taxi naar Zaventem. Je kan zelf naar de luchthaven rijden en de hoge parkingskosten betalen, of in alle comfort reizen met één van onze luxe taxi’s.

Een reis is op zich al heel vermoeiend en soms zelfs frustrerend. Het is daarom ook fijn als je de rit van de luchthaven naar huis uit handen kan geven.

Een airport taxi reserveren van of naar Leuven is vaak de beste oplossing. Je bespaart hiermee aanzienlijk op de parkeerkosten van je wagen op de luchthaven, én je hoeft je vrienden of familieleden niet lastig te vallen.

Met de taxi naar de luchthaven reizen is trouwens ook een ontspannen manier om je vakantie of zakenreis mee te beginnen. Je kan op de achterbank alvast wegdromen over je leuke reis, of alvast nog wat dingen bekijken voor je zakenreis. De stress van de files en parking neemt de chauffeur luchthavenvervoer volledig van je over. Fantastisch toch?

Bestel uw Taxi Online
Je luchthaventaxi reserveren kan gemakkelijk vanuit de zetel. In slechts enkele stappen is je vervoer van of naar de luchthaven geregeld. Je ontvangt altijd een bevestigingsmail met de details van je online taxi reservering.
Meet & Greet op luchthaven

Voor je vervoer naar luchthaven Zaventem vanuit Leuven werken we altijd met een Meet & Greet service. Dit betekent dat onze taxi chauffeur je altijd zal opwachten met een naam bordje in de aankomsthal.

Je kan dus altijd meteen na aankomst vertrekken, zonder eindeloos te zoeken naar een mogelijke chauffeur. Dit is trouwens niet alleen voor vervoer naar Zaventem, maar ook andere vliegvelden in binnen- en buitenland.

Na je online taxi boeking ontvang je trouwens het telefoonnummer van de chauffeur, zodat je hem ook op de hoogte kan houden van mogelijke vertragingen of wensen.

Wij bieden dan wel goedkoop luchthavenvervoer aan, maar je kan wel altijd rekenen op een volledige service. Zo houdt de chauffeur je vluchtstatus in de gaten en blijft hij kosteloos wachten tot één uur na de landing van het vliegtuig. Dit maakt dat onze airport shuttle, luchthaventransport, de beste prijs-kwaliteitsverhouding heeft.

Pick up in Leuven

Wanneer je een taxi nodig hebt naar de luchthaven, kan je ons een pick-up of drop-off adres doorgeven naar keuze. Dit kan één van de hotels zijn in Leuven, zoals Novotel, Ibis, Begijnhof Hotel, Martin’s Klooster Hotel, Pentahotel Leuven, of een treinstation in Leuven.

Natuurlijk is het opgegeven adres vaak het thuisadres. De taxi chauffeur zal je meestal een sms sturen wanneer hij aangekomen is op het afgesproken adres. Hij blijft een kwartier op je wachten en kan je eventueel helpen met je bagage.

Luchthavenvervoer Leuven

Wanneer je zoekt naar luchthavenvervoer van Leuven naar de luchthaven, zal je een heleboel taxi diensten vinden die deze service aanbieden. Een taxi vinden naar de luchthaven is gemakkelijk. Maar een goedkope shuttle dienst vinden, zonder in te boeten op kwaliteit, is iets moeilijker te vinden.

Voor je reis naar de luchthaven wil je natuurlijk een betrouwbaar taxibedrijf inhuren. Een luchthaven shuttle service die ervoor zorgt dat je snel, vlot, veilig en tijdig op de luchthaven aankomt. Goedkoop vervoer naar de luchthaven door een ervaren, professionele, kwaliteitsvolle taxidienst.

Het is absoluut niet nodig een taxi in de buurt te zoeken. Onze chauffeurs komen je ophalen op het adres van jouw keuze. Van taxi Leuven naar een luchthaven in België of in één van de buurlanden. Het enige wat je hoeft te doen is een luchthaven taxi bestellen op onze site.

Nationale en Internationale Airport service vanuit Leuven
Veel mensen kunnen tegelijkertijd worden getransporteerd!

Dat je bij Taxi Brussels Airport een shuttle naar de luchthaven van Zaventem kan boeken is intussen wel duidelijk. Maar wist je dat we ook zorgen voor je vervoer naar een vliegveld in het buitenland?

Vaak vind je in luchthavens als Düsseldorf Airport en Schiphol goedkopere tickets dan bijvoorbeeld op Brussels Airport. En ondanks dat er via de luchthavens van Deurne en Charleroi vaak budget tickets aangeboden worden, zijn de prijzen vaak nóg voordeliger via een vliegveld in Nederland of Duitsland.

Laat je bij het boeken van je reis dus zeker niet afschrikken door de afstand van Leuven naar de luchthaven in één van de buurlanden. Met onze internationale airport service helpen we je met je goedkoop vervoer naar een buitenlandse luchthaven!

Je kan bij ons alvast terecht voor een shuttle service van Leuven naar volgende luchthavens:

Belgium

• Brussels Nationale Luchthaven (BRU)
• Charleroi Luchthaven (CLR)
• Luchthaven Luik-Bierset (LGG)
• Internationale Luchthaven Ostend-Brugge (OST)
• Internationale Luchthaven Antwerp (Deurne) (ANR)

The Netherlands

• Koninklijke Luchthaven Schiphol (AMS)
• Eindhoven luchthaven (EIN)
• Rotterdam The Hague Airport (RTM)
• Maastricht Aachen Airport (MST )
• Groningen Airport Eelde (GRQ)

France

• Paris Charles de Gaulle Airport (CDG)
• Paris Orly Airport (ORY)
• Lille Airport (LIL)
• Nantes Atlantique Airport (NTE)
• Nice Côte d'Azur Airport (NCE)
• Lyon–Saint Exupéry Airport (LYS)

Germany

• Frankfurt am Main Airport (FRA)
• Düsseldorf Airport (DUS)
• Cologne Bonn Airport (CGN)
• Frankfurt–Hahn Airport (HHN)
• Stuttgart Airport (STR)
• Hannover Airport (HAJ)
• Weeze Airport (NRN)

Onze voordelen
We werken met lage, vaste prijzen, en tegelijkertijd bieden we je een comfortabele taxirit aan in één van onze Mercedes wagens. Je vervoer naar de luchthaven kan simpelweg geboekt worden online in ons boekingssysteem. Je weet dan ook meteen hoeveel je taxi van en/of naar Brussel Zaventem zal bedragen.
icon
Locatie

Taxi Brussels Airport zorgt voor persoonlijk en professioneel vervoer naar de luchthaven van jouw keuze. Of deze zich nu in het binnenland bevindt of in één van de buurlanden. Onze ervaren chauffeurs vervoeren je vlot en veilig naar de bestemming van jouw keuze.

icon
Comfortabele taxi

We beschikken over een wagenpark van Mercedes luxewagens. Naargelang de grootte van je gezelschap zal je kunnen kiezen tussen een auto of een busje. Op deze manier kan jij altijd ontspannen en in comfort reizen met onze Brussel Zaventem Airport taxi.

icon
Vaste prijzen

De taxi prijs is altijd een vast bedrag. Het tarief zie je meteen bij je boeking. Je komt dus nooit voor verrassingen te staan, en er komen geen kosten bij deze vaste prijs. We zijn bovendien tot wel 45% goedkoper zijn dan andere taxidiensten. Je kan tot 24u op voorhand gratis annuleren.

icon
Stiptheid

Om zorgeloos op reis te gaan, is het belangrijk om een betrouwbare en stipte taxiservice in te huren. We houden je vluchtstatus in de gaten en zorgen er steeds voor dat onze chauffeurs altijd stipt op tijd zijn. we houden ook rekening met eventuele vertragingen.

icon

Airport transport Zaventem heeft een duidelijke prijsstructuur. Al onze tarieven zijn gebaseerd op het vertrek- en eindpunt. U weet altijd vooraf de exacte prijs die u moet betalen voor uw taxirit.

image
Taxivervoer naar stadscentrum:

Ook wanneer je naar de binnenstad van Brussel wenst te gaan, kan je rekenen op Taxi Brussels Airport. Wie bieden bij luchthavenvervoer ook transfer naar stadcentrum aan. Dus als je eens een dagje wilt shoppen, Manneke Pis of het Atomium wilt gaan bekijken na je reis, dan neem je gewoon de taxi naar het centrum van Brussel!

Moet je voor zaken naar Brussel centrum? Voor een meeting naar de Noordruimte / Noordwijk?  Laat je dan vervoeren in onze klassevolle, comfortabele taxi’s. Of je nu in het zakelijke district moet zijn, of elders. Naar Brussels City Centre of Docks Dome. Taxi Brussels Airport vervoert je van de luchthaven tot de gewenste bestemming.

Hoeveel kost een taxi naar de luchthaven?:

Wanneer je van Leuven naar de luchthaven wilt, of omgekeerd, is je eerste vraag waarschijnlijk: ‘Wat is de kostprijs van de taxi?”

Wel, via ons online boekingssysteem kan je na enkele stappen de taxi prijs berekenen voor personenvervoer.

Bij Taxi Brussels Airport betaal je steeds een vaste taxi prijs per wagen, en dus niet per persoon. En onze taxi tarieven zijn tot wel 45% goedkoper dan andere taxidiensten met dezelfde all-in services.

Heb je een taxi nodig voor een nachtvlucht? Dan kan dit ook zonder enige supplement. Dit zorgt ervoor dat je steeds een goedkope taxi hebt voor jouw taxi transfer van Leuven naar de luchthaven.

Onze taxi prijzen en taxi luchthavenvervoer prijzen zijn steeds all-inclusive. Dit wil zeggen dat parkingskosten (tot een uur), instapkosten en wachttijd inbegrepen zijn in de taxi tarieven.

Hoe taxi boeken?

Je vervoer naar de luchthaven kan simpelweg geboekt worden in ons boekingssysteem, online. Je weet dan ook meteen hoeveel je taxi van Leuven naar de luchthaven zal bedragen. Of omgekeerd natuurlijk.

Kies je comfortabele luchthaven taxi dus minstens een dag op voorhand op het online boekingssysteem van Taxi Brussels Airport. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over je vervoer vanuit Brussel.

image
Populairste boekingen op Taxi Brussels Airport:

Luchthavenvervoer Antwerpen Zaventem, Taxi luchthaven Charleroi, Vervoer naar luchthaven Eindhoven, Taxi Maastricht Schiphol, Taxi Antwerpen Charleroi Airport, Vervoer van Schiphol naar huis, Taxi reserveren Rotterdam, Taxi vervoer Schiphol, Vervoer naar vliegveld Eindhoven, Taxi luchthaven Zaventem, Taxi naar Düsseldorf luchthaven.

Airport taxi Charleroi, Taxi shuttle Schiphol, Taxi naar Charleroi airport, Goedkoop luchthavenvervoer Zaventem, Taxi Antwerpen Zaventem, Taxi luchthaven Brussel, Brussels Airport taxi, Airport service Limburg, Taxi airport Zaventem, Taxi airport Charleroi, Bus Schiphol.

Luxe VIP taxivervoer Leuven:

Voor een luchthaven shuttle met extra comfort en VIP behandeling kan je kiezen voor ons luxe taxivervoer. Met onze luxueuze VIP airport service vervoeren we jou of je zakenpartners in alle comfort. Steeds in een luxueuze Mercedes met een professionele aanpak.

Onze professionele en ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat je zakenpartners of VIP gasten een volledige service krijgen. Denk maar aan hulp met de bagage, ophaling in de aankomsthal met een gepersonaliseerd bordje én begeleiding tot de eindbestemming.

Uiteraard kan de VIP ook meteen opgehaald worden aan de private jet, indien dit van toepassing is. We houden ook steeds rekening met wensen en voorkeuren die je bij de boeking kan meedelen.